English

News

15 maart 2010

Flexibel nieuwsbrief-systeem voor AetA

Na een tijdje proefdraaien is eindelijk zover. Het architectuur genootschap Architectura et Amicitea neemt Newsletter – een nieuwsbrief applicatie van Visualspace – in gebruik. De ruim driehonderd leden kregen tot voor kort hun nieuwsbrief in de vorm van een pdf. Dit kan nog steeds, maar is niet langer de enige vorm.

cache/a8/cc/a8cceb4cfded22dc7a691aa68a89b902.jpg

De nieuwsbriefapplicatie die door Visualspace is ontwikkeld in Django is een flexibel systeem waarmee de redactie van de Aeta website zowel algemene als specifiek op een kleine doelgroep gerichte nieuwsbrieven kan versturen. De voorzitter van AetA, Jurriaan van Stigt zegt hierover: ‘De nieuwsbrief is een uitkomst bij het organiseren van excursies. Daar waar we in het verleden allerlei omslachtige manieren moesten bedenken om de juiste mensen te bereiken hebben we nu een systeem dat pasklare oplossingen biedt.’

Newsletter is ontwikkeld als open source applicatie. Zo kunnen andere partijen ook gebruik maken van de applicatie en worden uitbreidingen en eventuele verbeteringen die andere partijen aanbrengen automatisch beschikbaar voor huidige gebruikers.

Bent u geïnteresseerd in deze nieuwsbriefapplicatie? Neem contact met ons op en stuur een email naar info@visualspace.nl.