English

Over ons

Over Visualspace

Ons doel is het vinden van eenvoudige oplossingen. Mooi alleen is niet genoeg. Daarom richten we ons niet alleen op design of technologie, maar op het zo slim mogelijk verbinden van beiden. Eenvoud zit ook in onze manier van werken. We zijn altijd duidelijk over onze aanpak, onze werkwijze en over de kosten.

Over u

Oplossingen zijn soms heel eenvoudig. Het helpt als u met ons meedenkt. Als opdrachtgever mag u hoge eisen aan ons stellen. En u bent vrij om mee te denken en kritiek te leveren waar nodig. Ons doel is niet alleen om u tevreden te stellen, maar ook de mensen die u wilt bereiken.

Over de buitenwereld

De buitenwereld, dat zijn de mensen die u wilt bereiken. Daarom zit achter elk ontwerp een strategie. Niet de vormgeving of de techniek moet uitgangspunt zijn, maar het doel waarvoor deze worden ingezet. Wie wilt u bereiken en waarmee wilt u ze bereiken? Wij zorgen ervoor dat niet alleen u, maar ook uw klanten en relaties blij zijn met het eindresultaat.

Kees van Drongelen

Kees van Drongelen heeft een passie voor het vinden van elegante oplossingen voor complexe vragen. Zijn werk bij Visualspace combineert hij met docentschappen in grafisch ontwerpen, typografie en interaction design.

Erik Post

Erik heeft ruim veertien jaar als creative director in New York gewerkt voor onder andere Razorfish, Greater Than One and imc2. Hij is sterk klantgericht, en gelooft dat simpele oplossingen vaak de beste zijn.

Mathijs de Bruin

Mathijs de Bruin werkt sinds 2001 als ontwikkelaar en systeembeheerder voor Visualspace en is sinds 2012 managing partner. Hij studeerde af in natuurkunde en filosofie aan de Universiteit van Amsterdam in 2010, waar hij in 2009 de Nieuwe Idee├źn Prijsvraag won.